Amit
bárhol, bármikor szívesen.. Brownie! :)
Hozzávalók
(4 adaghoz):
• 13
dkg étcsoki (legalább 60%-os kakaótartalmú)
• 5 dkg
vaj
• 2 db
tojás
• 15
dkg kristálycukor
• 7
dkg liszt
• 1
csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
Az
étcsokit a vajjal együtt mikrohullámú sütőben felolvasztjuk. Közben kikeverjük
a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a csokoládés
vajat. Az egészet összekeverjük, a masszához szitáljuk a lisztet, és újra
összeforgatjuk. A tésztát elosztjuk 4 db soufflé sütőformába, és 180 fokra előmelegített
sütőben, légkeveréses üzemmódban kb. 15-20 percig sütjük. A brownie-t
melegen, egy-egy kanál mascarponéval a tetején tálaljuk. (A tésztába sütés előtt
keverhetünk pár szem meggyet vagy darabolt diót is!)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése